CGW_Black_Logo (2)

SPILFESTIVALEN FOR ALLE

Copenhagen Gaming Week 2025 handler om mere end spil – det handler om fællesskab, inspiration og aktiv deltagelse. Vores kerneværdier er skabt for at sikre, at alle får en oplevelse, der inkluderer, inspirerer og engagerer, uanset hvem du er, og hvad du interesserer dig for.

INKLUDERENDE

Vi mener, at spil og leg er for alle – uanset alder, køn eller baggrund. Derfor har vi sørget for, at hele festivalen er designet, så alle kan være med. Fra det øjeblik du ankommer, vil du føle dig velkommen og kunne deltage i aktiviteter, der spænder fra gaming til sport og workshops.

INSPIRERENDE

Vi ønsker, at du tager hjem fra festivalen fyldt med nye idéer og viden. Uanset om du opdager det nyeste inden for gadgets, bliver fascineret af spiludvikling eller genfinder kærligheden til Pokémon-kort, er vores mål at inspirere dig til at udforske og nørde videre derhjemme.

INTERAGERENDE

Festivalen handler ikke bare om at se på – den handler om at være med! Hos os kan du bygge dit eget spil, udfordre vennerne i konsolspil eller kaste dig ud i street basket og parkour. Vi har skabt en legeplads, hvor du kan prøve, eksperimentere og have det sjovt sammen med andre.